Uw EPC partner voor zonneparken

Wij bouwen zonneparken voor een goede prijs

Adviesgesprek

Turnkey oplevering

E2-Energie levert zonneparken turnkey op, waarbij u als klant totaal ontzorgt wordt bij de aanleg en de bouw van een zonnepark. Wij verzorgen de engineering, de inkoop en de bouw van het zonnepark. Het projectmanagementteam werkt met een agile projectplanning en staat garant voor een tijdige oplevering. Wij hebben kennis in huis voor zowel het ontwerp als de realisatie van het AC en het DC gedeelte van de zonnepanelen.

 

De voordelen van een zonnepark door E2-Energie

  • E2-Energie beheert het inkoopproces
  • E2-Energie regelt het AC-engineeringstraject en het ontwerp van het zonnepark
  • Eén contactpersoon tijdens het project als aanspreekpunt
  • Deskundig projectmanagementteam
  • E2-Energie levert het zonnepark turn-key op (Totaal ontzorging)
  • Onderhoud en monitoring

Offerte

Monitoring

Door middel van het online dashboard zijn de prestaties van het zonnepark altijd in te zien. Met het dashboard wordt het inzichtelijk of de zonnepanelen de verwachte opbrengst halen. En als er problemen zijn met de zonnepanelen, kunt u dit ook zien in het dashboard, zodat u direct actie kunt ondernemen.

Service en onderhoud

E2-Energie biedt een volledige service aan bij het ontwerp en de bouw van een zonnepark. Tijdens de bouw heeft u één aanspreekpunt, bij E2-Energie wordt er namelijk altijd een vaste projectleider aan het project gekoppeld. Zo kunt u altijd gemakkelijk bij dezelfde contactpersoon terecht met vragen of eventuele problemen. Ook kunt u bij E2-Energie een onderhoudsplan nemen, hierbij onderhouden en monitoren wij u zonnepanelen actief. Wij voeren hierbij periodieke visuele inspecties uit bij de zonnepanelen en doen het onderhoud van het trafostation. Met het onderhoudsplan van E2-Energie bent u altijd zeker van een goed werkend zonnepark, zonder onverwachte kosten.

Certificaten en normeringen

E2-Energie vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren is daarom in het bezit van een VCA** certificaat en werkt E2-Energie volgens het kwaliteitsbeheersysteem ISO 9001. Ook houden wij ons tijdens het bouwen aan de NEN1010 en de Scope 12 norm, waardoor u zeker bent van een veilige installatie.

Offerte

Wij helpen u graag verder

Erik Brink

Algemeen directeur e.brink@e2energie.nl