Voorbereid op de toekomst

Haal rendement uit uw dak

Adviesgesprek

Zonnepanelen zakelijk

Met zonnepanelen van E2-Energie bent u zeker van een volledige service. Wij hebben kennis en expertise onder één dak en kunnen daardoor PV-installaties ontwerpen, realiseren en onderhouden. Wij maken een ontwerp voor het AC en het DC gedeelte van de zonnepanelen en installeren deze ook. Wij denken graag mee met u mee hoe uw bedrijf en de technische installaties voorbereidt kunnen worden op de toekomst. Naast een vakkundig ontwerp en installatie bieden wij het E2-Serviceplan aan, waarbij een opbrengstgarantie inbegrepen is. 

De voordelen van zonnepanelen

Met zonnepanelen haalt u rendement uit het dak van uw bedrijfspand. Zonnepanelen zijn een investering waarbij u een beter rendement behaalt dan bij de bank. Daarnaast verduurzaamt u uw bedrijf met zonnepanelen, waardoor u makkelijker uw MVO doelstellingen op het gebied van milieu kunt behalen. Met zonnepanelen zet u de eerste stap naar CO2 neutraal ondernemen.

Offerte

Monitoring

Door middel van een online dashboard heeft u altijd realtime inzicht in de werking en de opbrengst van uw zonnepanelen. Hierdoor monitort u gemakkelijk hoe uw zonnepanelen presteren. Met de monitoring wordt het voor u inzichtelijk of de zonnepanelen de verwachte opbrengst opleveren. Tevens kunt u zien of de zonnepanelen allemaal werken naar behoren.

AC en DC ontwerp en installatie

Bij E2-Energie hebben wij AC en DC ontwerp en realisatie in eigen beheer. Wij ontwerpen en installeren zowel het AC als het DC gedeelte. Ook hebben wij de kennis in huis om extra AC aanpassingen toe te passen, hierdoor kunnen wij de meterkast aanpassen of uitbreiden.

Onderhoud en beheer

Wij bieden een onderhoudsplan aan waarbij wij actief uw zonnepanelen onderhouden en monitoren. Wij voeren hierbij periodiek visuele inspecties uit en reinigen de omvormers van de pv-installatie. Daarnaast monitoren wij actief uw installatie en lossen wij eventuele storingen op. Met het onderhoudsplan van E2-Energie bent u altijd zeker van een goed werkende installatie, zonder onverwachte kosten.

Maak uw zonnepanelen slimmer met SolarEdge

Met SolarEdge kunt u de zonnepanelen individueel optimaliseren. Bij schaduw hebben uw zonnepanelen die geoptimaliseerd zijn met SolarEdge tot 25 procent meer energieopbrengst. U kunt SolarEdge veilig inzetten, bij calamiteiten worden de zonnepanelen uitgeschakeld. U kunt de opbrengst per zonnepaneel volgen met de SolarEdge app.

Certificaten en normeringen

E2-Energie vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren is daarom in het bezit van een VCA** certificaat en werkt E2-Energie volgens het kwaliteitsbeheersysteem ISO 9001. Ook houden wij ons tijdens het bouwen aan de NEN1010 en de Scope 12 norm, waardoor u zeker bent van een veilige installatie.

Offerte

Wij helpen u graag verder