Altijd een aangenaam binnenklimaat

Koel en verwarm uw bedrijfspand energiezuinig

Adviesgesprek

Bespaar op kosten en verlaag uw CO2 uitstoot

Met een lucht-lucht warmtepomp van Daikin heeft u altijd een aangenaam klimaat in uw bedrijfspand, zowel in de zomer als in de winter. De warmtepomp helpt u van het gas af te gaan met uw bedrijf, verwarmen met gas is met een warmtepomp niet meer nodig. En door de hoge efficiëntie van de Daikin warmtepomp bespaart u niet alleen op kosten, maar verlaagt u ook de CO2 uitstoot van uw bedrijf.

 

De voordelen van een warmtepomp voor uw bedrijf

  • Verwarm en koel uw bedrijfspand energiezuinig
  • Bespaar op kosten
  • Verlaag de CO2 uitstoot van uw bedrijf
  • Aangenaam binnenklimaat en schone lucht in de werkruimtes
  • Stil in gebruik
  • Makkelijke bediening op afstand en op locatie

Offerte

Aangenaam binnenklimaat

Met een daikin warmtepomp heeft u altijd een aangenaam binnenklimaat. De warmtepomp is geschikt voor het verwarmen en koelen van één ruimte of meerdere ruimtes, waardoor deze breed in te zetten is. Naast een goede temperatuur zorgt de warmtepomp ook voor schone lucht in uw bedrijfspand. Door de variabele koudemiddeltemperatuur heeft u geen last van koude tocht en voelt de lucht prettig aan.

Gebruiksvriendelijke bediening

De warmtepomp Sky air is op afstand en op locatie te bedienen. Met een centrale bedrade controller op locatie of via de Daikin app stuurt u de binnenunits aan. De binnenunits zijn los van elkaar te bedienen, waardoor u voor elke ruimte een aangenaam klimaat kunt instellen. Ook is het mogelijk om een tijdschema in te stellen waardoor de ruimte op tijd warm is en op tijd uitschakelt zodat de ruimte niet overbodig verwarmd wordt. Door de aparte aansturing per binnenunit en de tijdschema’s ervaart u optimaal gebruiksgemak en kunt u tegelijkertijd de warmtepomp efficiënt inzetten.

Makkelijk toepasbaar design

De binnenunits voor de warmtepomp zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, waardoor er altijd wel een bij uw bedrijfspand past. De binnenunits collectie bestaat uit plafond, wand en vloermodellen, waardoor deze op verschillende manieren toe te passen zijn. Afhankelijk van de wens van u als klant en de mogelijkheden wordt er een passende binnenunit uitgezocht.

Energiezuinig verwarmen en koelen

De Daikin warmtepomp heeft een hoge efficiëntie, waardoor deze ruimtes energiezuinig koelt en verwarmt. De warmtepomp heeft een energielabel A+ of A ++. Door de zuinigheid van de warmtepomp en de besparing op gas verlaagt u de CO2 uitstoot van uw bedrijf. Daarnaast bespaart u jaarlijks door te verwarmen met een warmtepomp in plaats van met gas. De warmtepomp gebruikt elektriciteit en lucht om de ruimtes te verwarmen, waarbij de elektriciteitskosten lager zijn dan de kosten voor het gasverbruik.

Offerte

Wij helpen u graag verder