Ga voor het comfort van snelladen

Haal rendement uit uw parkeerplaatsen

Adviesgesprek

Snellaadpalen

Met een snellaadpaal van E2-Energie bent u zeker van een snelle laadsessies. Door een laadpaal of een laadplein op uw bedrijfsterrein te realiseren maakt u het uw bezoekers en personeel gemakkelijk om hun auto te laden. E2-Energie verzorgt de volledige installatie van de laadpalen en realiseert indien nodig ook aanpassingen aan het AC-gedeelte, zoals het verzwaren van de meterkast. Daarnaast bieden wij service en onderhoud aan voor de laadpalen, zodat u laadpalen altijd optimaal werken.

 

De voordelen van een eigen laadplein

Met eigen laadpalen op uw terrein biedt u uw klanten en bezoekers extra service. Uw klanten kunnen gemakkelijk en snel hun auto opladen. Daarnaast laadt u met uw eigen laadpalen bedrijfsauto’s gemakkelijk op eigen terrein en tegen een lager tarief dan bij een publieke laadpaal.

Offerte

Chargemanagementsysteem

Met het chargemanagementsysteem heeft u controle over de laadpaal. In het chargemanagementsysteem geeft u aan of het laadpunt voor publiek gebruik is of alleen voor eigen gebruik door uw medewerkers. Ook kunt u in het systeem verschillende tarieven toekennen. Voor personeel kunt u het tarief gratis maken en voor leveranciers kunt u een lager tarief toekennen. Door middel van een pasje weet het apparaat welk tarief er in rekening gebracht moet worden. Naast dat u controle heeft over de tarieven, heeft u ook direct inzicht in het verbruik en de kosten van alle laadsessies.

Zonne-energie in combinatie met laadpalen

Heeft u zonnepanelen of wilt u een zonnecarport aanleggen? Dan kunt u zonne-energie inzetten voor het opladen van  elektrische auto’s. Door zonne-energie in te zetten bespaart u niet alleen op de stroomkosten, maar kunt u ook CO2 neutraal laden aanbieden. Daarnaast biedt de combinatie van laadpalen en zonnepanelen de optie om de maximale laadcapaciteit te verhogen met zonnestroom. E2-Energie biedt duurzame totaaloplossingen aan. Wij bieden namelijk niet alleen laadpalen aan maar ook zonnepanelen, zonnecarports en accu’s.

Service en onderhoud

Met het service contract van E2-Energie bent u zeker van een snelle afhandeling bij problemen met uw laadpaal. E2-Energie zorgt ervoor dat het periodieke onderhoud gepleegd wordt en bij problemen met de laadpaal komen wij deze oplossen.

Financiering

Als onderdeel van onze visie om Nederland CO2 neutraler te maken willen wij zelf ook investeren in laadmogelijkheden. Heeft u een laadlocatie met voldoende belangstelling door ev-rijders, maar heeft u onvoldoende middelen? Dan gaan wij graag met u in gesprek om te kijken of wij hierbij kunnen ondersteunen.

Offerte

Wij helpen u graag verder