Optimaliseer het verbruik van uw eigen zonnestroom

Altijd duurzaam stroom opwekken

Adviesgesprek

Zet uw duurzame stroom in voor eigen gebruik

Met een batterij slaat u de opgewekte zonnestroom op voor eigen gebruik. Hierdoor bespaart u op de energierekening van uw bedrijf en kunt u uw eigen verbruik van de zonnestroom maximaliseren. Tijdens storingen met het energienetwerk heeft u met een batterij het voordeel dat u altijd een noodstroomvoorziening hebt. Ook is energieopslag een oplossing voor bedrijven die niet meer terug kunnen leveren omdat het energienetwerk vol zit.

 

De voordelen van een batterij voor uw bedrijf

  • Verbruik eigen zonnestroom vergroten
  • Altijd noodstroom ter beschikking
  • Duurzaam stroom opwekken ook wanneer het energienetwerk vol zit
  • Bespaar op de energierekening van uw bedrijf
  • Minder afhankelijk van de stroomtarieven van uw energieleverancier

Offerte

Altijd duurzaam stroom opwekken, ook als het elektriciteitsnet vol zit

Met een batterij kunt u als bedrijf altijd duurzame stroom opwekken, ook op plekken in het land waar congestie is op het elektriciteitsnet. Een zonne-energie opslagsysteem is tevens een oplossing voor wanneer u een deel van de stroom niet terug mag leveren. Deze stroom slaat u op voor later gebruik, bijvoorbeeld voor wanneer u PV-installatie niet genoeg opbrengt of voor in de avond.

Optimaliseer het verbruik van uw duurzame stroom

Als bedrijf wekt u vaak meer zonnestroom op dan dat u zelf direct gebruikt. De stroom die u niet direct gebruikt wordt teruggeleverd aan het stroomnetwerk. Met een zonne-energie opslagsysteem kunt u de stroom die u niet direct gebruikt opslaan om op een later moment te gebruiken. Deze energie zet u in op de momenten dat u zelf niet voldoende stroom opwekt. Hierdoor optimaliseert u het verbruik van uw eigen zonnestroom en bent u zeker van 100% groene stroom.

Altijd noodstroom ter beschikking

Met een batterij heeft u altijd noodstroom tot uw beschikking, hierdoor kan uw bedrijf tijdens een stroomstoring gewoon door blijven draaien. Het ingebouwde energiemanagementsysteem schakelt bij een stroomstoring automatisch over naar de batterij, zodat u niet zonder stroom komt te zitten. Deze stroom kan ingezet worden voor bijvoorbeeld de koeling van producten of ervoor zorgen dat u bereikbaar blijft, door de internetverbinding, telefoons en computers te voorzien van stroom.

Bespaar op de energierekening van uw bedrijf

Door zelf energie op te slaan hoeft u minder stroom af te nemen bij uw energieleverancier. Hierdoor bespaart u op de energierekening van uw bedrijfspand en bent u minder afhankelijk van de tarieven van uw energieleverancier. Dit doet u niet alleen door uw eigen zonnestroom op te slaan, maar ook door stroom in te kopen als deze goedkoop is en deze te gebruiken wanneer er een duurder tarief geldt.

Offerte

Wij helpen u graag verder

Erik Brink

Algemeen directeur e.brink@e2energie.nl