Werk aan een duurzame toekomst bij E2-Energie

Over E2-Energie

E2-Energie is in 2010 opgericht door Erik Brink en Eric Smeets. E2-Energie is begonnen met de verkoop van zonnepanelen aan particuliere klanten. In 2016 is er een vervolgstap gemaakt door ook de zakelijke zonnepanelenmarkt te gaan bedienen. Inmiddels hebben wij bij meer dan 5.000 opdrachtgevers zonnepanelen geïnstalleerd. En in 2021 hebben wij een nieuwe stap gemaakt, wij willen onze klanten niet alleen helpen met het zelf opwekken van energie, maar ook met het reduceren van CO2 uitstoot. Wij willen mensen en bedrijven de mogelijkheid geven om CO2 neutraal te wonen en te werken en onafhankelijk te zijn van het gas-en energienet.  Daarom hebben wij ons assortiment uitgebreid met airconditioners, laadpalen en batterijen voor het opslaan van zonne-energie.

 

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn een team dat trots is om te bouwen aan een duurzame toekomst en zoeken nieuwe collega’s die zich hier helemaal in kunnen vinden. Wij putten energie uit de inzet van onze technische kennis voor de klant. Op een transparante, eerlijke en plezierige manier werken wij aan diverse hoogwaardige technische projecten. Wil jij graag met jouw kennis hierin bijdragen? Solliciteer dan op één van onze vacatures.

 

Wat biedt E2-Energie?

E2-Energie biedt een werkplek met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei, in een veilige omgeving met aandacht en tijd voor elkaar. Bij E2-Energie kun je veel leren. De combinatie van motivatie en kennis(ontwikkeling) maakt dat wij voorop lopen in de snel veranderende energiemarkt. Daarnaast bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een studieregeling, maar je kunt ook voordelig je eigen huis voorzien van zonnepanelen, airconditioning en/of een laadpaal. En niet geheel onbelangrijk E2-Energie biedt je de kans om bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland.

Werken bij E2-Energie

 

Vacatures

Medewerkers vertellen

Hugo van Goethem

Hugo van Goethem

Projectleider

Ik ben Hugo en ik werk bij E2-Energie als projectleider. Ik ben van oorsprong een gediplomeerd makelaar. Ik vind het fijn dat ik bij E2-Energie zelfstandig kan werken, maar wel met begeleiding van andere collega's. Het is een heel divers team, met een horizontale hiërarchie. Mijn werk, het begeleiden van projecten vind ik heel leuk om te doen. Ik kan namelijk bij mijn werk bezig zijn met zowel de bouwtechniek als de elektrotechniek. Daarnaast vind ik het leuk dat ik tijdens het werk contact heb met onderaannemers, klanten en collega’s. Ik heb bij E2-Energie veel geleerd van het werk echt doen, uiteraard met advies en hulp van collega’s. Hierdoor heb ik zelf veel geleerd en kan ik nu ingewikkeldere projecten aan dan dat ik twee jaar geleden zou hebben gekund. Deze projecten kan ik nu wel doen omdat ik veel geleerd heb van dingen te doen en door samen te werken met collega’s die weer andere kennis en ervaring hebben. Bij E2-Energie heeft iedereen zijn eigen specialisatie, geen enkele projectleider is hetzelfde, maar door juist in teamverband te werken kunnen wij samen heel veel doen. Samen kunnen wij eigenlijk alles.

Remco Wagemaker

Remco Wagemaker

Accountmanager

Ik ben Remco Wagemaker en ik ben werkzaam als accountmanager bij E2-Energie. Ik heb Commerciële Economie gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Voor mijn studie heb ik ervaring opgedaan als accountmanager en als verkoopadviseur personenauto's. Ik ervaar het werken bij E2-Energie als prettig en interessant. E2-Energie heeft een leuk en betrokken team die altijd bereid is om je te helpen. Zo is het voor iemand die net van school komt fijn om te werken bij E2-Energie omdat E2-Energie je de ruimte biedt om te ontwikkelen. Het leuke van mijn werk vind ik de combinatie van sales en duurzaamheid. Ik ben met interessante projecten bezig waarin ik veel leer van mijn directe collega's. Ik heb mijzelf ontwikkeld door veel samen te werken met mijn collega's. Zo leer ik een hoop over zonne-energiesystemen, airconditioning en laadpalen. Het schrijven van plannen, communiceren en het achterhalen van wensen van klanten boeit mij tot op de dag vandaag en zijn dingen waar ik ook steeds beter in word.  

Alba Maqueda Mateos

Alba Maqueda Mateos

Engineer

Ik ben Alba Maqueda en ik ben 25 jaar oud. Ik ben afgestudeerd als een energie engineer in Spanje en ben daarna naar Nederland gekomen om een master in Energy and environmental management te doen. Kort daarna ben ik begonnen als PV engineer bij E2-Energie. Over het algemeen maak je als een PV engineer het ontwerp voor het project op het kantoor door verschillende technische software te gebruiken, maar daarnaast zijn we ook betrokken bij het gehele proces van het project. Dat houdt in dat de engineers ook naar het project gaan voordat het start en wanneer het klaar is, om ervoor te zorgen dat alles loopt zoals gepland. Dat vind ik het leukste aan mijn baan, ik doe diverse dingen in verschillende omgevingen: van het kantoor waar ik technische skills gebruik, tot het project zelf, waar ik meer leer over het managen van een project en praktische vaardigheden op doe. Op deze manier wordt het werk nooit eentonig, er zijn altijd een boel dingen om te leren en jezelf in te verbeteren! Bovendien is er een ervaren en deskundig team achter elk project, dat mij meer inzicht gegeven heeft in het werk. Dankzij hen heb ik een breder perspectief van wat de baan inhoudt. Ik hou van mijn baan, maar wat mij echt motiveert is de gedachte dat wij samen als een team, elke dag bijdragen aan een schonere en duurzamere planeet voor iedereen.

De werkplek

De voordelen van werken bij E2-Energie

  • E2-Energie valt onder de CAO Metaal & Techniek
  • Goede pensioenregeling via Pensioenfonds Metaal & Techniek
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een autoregeling, een fietsregeling en een studieregeling
  • Je bouwt mee aan een duurzame toekomst
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Voordelig eigen zonnepanelen, airconditioning of een laadpaal

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen, maar wil je toch graag bij E2-Energie komen werken? Stuur dan een open sollicitatie via de onderstaande button.

Open sollicitatie