PV-Engineer

Als PV-Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van PV-Installaties voor zakelijke klanten van E2-Energie.

Vacature PV-Engineer

Maak onderdeel uit van een team van drie engineers met ruime ervaring in de PV, die jou veel kennis kunnen bijbrengen.

 

Functieomschrijving

Als PV-Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van een PV-Installatie voor zakelijke klanten van E2-Energie. Als PV-Engineer wordt je ingezet bij projecten vanaf 10 kWp. Je maakt onderdeel uit van een klant specifiek projectteam bestaande uit een accountmanager, een projectleider en een engineer. In dit team ontwerp jij de PV-installatie zowel aan de AC-zijde als aan de DC-zijde. Daarbij maakt je gebruik van ondersteunende software zoals Illustrator, AutoCad, ProfiCad en Intelec. Als alle ontwerptekeningen gereed zijn kan de bouw van de PV-Installatie beginnen. Tijdens de bouw blijf je betrokken, zodat wijzigingen tijdens het werk direct verwerkt worden in de As-Built tekening. Voor de projectleider en installateurs ben je tevens een vraagbaak voor specialistische uitvoeringsvragen. Indien noodzakelijk bezoek je het project voor ondersteuning en voor het vastleggen van details.

Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Reageer dan snel!

Standplaats: Duiven

Functie-eisen

  • Je hebt een gedegen elektrotechnische opleidingsachtergrond met MBO+/HBO niveau;
  • Bij voorkeur heb je enige ervaring in de markt van PV. Starters op de arbeidsmarkt worden ook uitgenodigd te reageren.
  • Affiniteit met of kennis van zonne-energiesystemen is een pre.
  • Je bent woonachtig in de regio Arnhem en bent bereid te reizen voor klantbezoeken.

De vacature is zowel fulltime als parttime in te vullen.

Wie ben jij?
Creativiteit en vernieuwend denken zijn voor jou vanzelfsprekend. Je werkt nauwkeurig en werkt ontwerpplannen tot in detail uit. Daarvoor is geduld nodig, maar ook doorzettingsvermogen om deadlines te realiseren. Van nature ben je leergierig en altijd op zoek naar nieuwe kennis en informatie over PV-Techniek, materialen en gereedschappen. Jouw insteek is om de installatie van zonnepanelen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen binnen de gestelde normen en eisen, tegen de laagste kosten.

Bovenal wil je graag komen werken bij een organisatie die zich inzet voor een duurzame toekomst. Je voelt je thuis binnen een jong en dynamisch team in een snelgroeiende en vooruitstrevende organisatie.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden na het zien van de vacature? Solliciteer dan op deze vacature via het onderstaande formulier.