Weet jij het juiste talent binnen te halen?

Vacature talent specialist

Wil jij hét gezicht zijn van E2-Energie in de arbeidsmarkt en weet je het juiste talent binnen te halen? Focus je daarnaast graag op talentontwikkeling en het binden en boeien van medewerkers? Kom dan werken als talent specialist bij E2-Energie!

 

Functieomschrijving

E2-Energie staat voor een enorme uitdaging. De markt van duurzame energie oplossingen ontwikkelt zich razendsnel in een krappe arbeidsmarkt. E2-Energie groeit en heeft daarbij nieuwe medewerkers nodig.

Recruitment
Jij gaat de uitdaging aan de groei te realiseren door het werven van nieuwe, voornamelijk technische collega’s. Dit doe je door inzet van de juiste kanalen en het opbouwen van een relevant netwerk. Ook ben je het eerste wervende contact voor sollicitanten. Je schrijft en plaatst vacatures, beoordeelt cv’s, plant en voert gesprekken en overlegt met de directieleden. Jij houdt de vaart in de procedures, schakelt snel en handelt proactief.

Employer branding
Hierbij hoort ook de employer branding. Je vergroot de zichtbaarheid van E2-Energie als werkgever. Je bouwt een netwerk op binnen onderwijsinstellingen en geeft voorlichting op scholen. Jij zorgt ervoor dat E2-Energie hét bedrijf wordt waar mensen maar al te graag willen werken. Er is hierbij veel ruimte voor creatieve en vernieuwende ideeën om de juiste mensen te bereiken.

Dit trek je door in de onboarding van nieuwe medewerkers. Zo verfijn je het bestaande inwerkprogramma en regel jij dat alles voor de inwerkperiode piekfijn in orde is.

Binden en boeien
Samen met de directie geef je vorm aan de nieuwe E2-Academy. Je stelt een cursus- en trainingsportfolio samen en kijkt waar behoefte liggen op het gebied van certificeringen. Ook ga je aan de slag met persoonlijke ontwikkelplannen waarin elke medewerker op basis van zijn of haar behoeftes verder kan groeien. Doel is talentontwikkeling te stimuleren en medewerkers te binden en te boeien. Ook ben je betrokken bij het vormgeven van functiewaardering binnen E2-Energie. De directie bepaalt de koers, jij gaat aan de slag met “hoe”.
Standplaats: Duiven
Standplaats: Zwolle

 

Functie-eisen

  • Een afgeronde relevante opleiding op HBO-niveau;
  • Ervaring in de uitzendbranche, werving & selectie of andere vorm van arbeidsbemiddeling;
  • Affiniteit met duurzame energie is een pré.
  • Afhankelijk van jouw woonplaats werk je primair vanuit Duiven of Zwolle. Regelmatig ben je ook op de andere vestiging.

Het aantal uren is afhankelijk van jouw wensen. De werktijden zijn flexibel in te delen en deels thuiswerken is mogelijk.

Wie ben jij?

Energiek, creatief en pragmatisch, dat ben jij. Maar ook zorgvuldig, planmatig en gestructureerd. Je bent in staat de doelstellingen van E2-Energie om te zetten in concrete actiepunten en doelen voor jezelf. Regelen en organiseren doe je graag en je hebt een samenwerkingsgerichte instelling. In jouw communicatie ben je open, vriendelijk, uitnodigend en verbindend. Je kunt snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en je hebt een sterke drive.

Daarnaast maak je gemakkelijk contact, heb je een hoge gunfactor, bouw je goede relaties op en weet je hierdoor zaken voor elkaar te krijgen. Je bent initiatiefrijk, neemt verantwoordelijkheid en raakt niet snel gestrest.

Je vindt het leuk om mee te denken over strategie en beleid, maar houdt je ook graag bezig met operationele en organisatorische taken. Je vindt het fijn om uitvoerend bezig te zijn.

Bovenal werk je graag in een dynamische omgeving en wil je bijdragen aan de verdere groei van de organisatie.

 

Ons aanbod

E2-Energie biedt een zeer afwisselende baan bij een sterk groeiend bedrijf. De markt voor duurzame energie oplossingen ontwikkelt zich razendsnel en daar kun jij onderdeel van gaan uitmaken.

  • Goede pensioenregeling via Pensioenfonds Metaal & Techniek
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een autoregeling, een fietsregeling en een studieregeling
  • Je bouwt mee aan een duurzame toekomst
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Voordelig eigen zonnepanelen, airconditioning of een laadpaal

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden na het zien van de vacature? Solliciteer dan op deze vacature via het onderstaande formulier.