Werk mee aan een duurzame toekomst bij E2-Energie

Vacature projectleider zonne-energiesystemen

Als projectleider zonne-energie ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de uitvoering van grootschalige projecten (>100 zonnepanelen) van E2-energie bij voornamelijk overheidsklanten. Je hebt te maken met professionele gesprekspartners en levert installaties op hoogwaardig niveau.

 

Functieomschrijving

E2-Energie is een grote speler in deze markt en samen met je collega’s zet je het succes in deze sector voort. De duur van de projecten is een aantal dagen tot een aantal weken, waarbij jij ongeveer 40% op kantoor bent en 60% op locatie bij de projecten aanwezig bent.

Voordat de uitvoering van start gaat verzorg jij een deel van de werkvoorbereiding. Je maakt een materiaallijst en bestelt het benodigde materiaal en hulpmiddelen. Veilig werken conform de VCA** methodiek van E2-Energie is het uitgangspunt. Voor elk project maak je een VGM-plan. Ook ben je verantwoordelijk voor het treffen van veiligheidsmaatregelen zoals valbeveiliging. Met de PV-engineer bespreek je vooraf de details van het project. Daarnaast schakel je indien noodzakelijk of gewenst onderaannemers of partners in en stem je de werkverdeling en planning met hen af.

Op locatie geef je leiding aan een team van monteurs, variërend in grootte van 2 tot 8 afhankelijk van de grootte van het project. Je bent verantwoordelijk voor de werkverdeling en het borgen van de veiligheid op de bouwplaats. Ook zorg je dat de monteurs de benodigde materialen hebben, waarbij je vooruit denkt en plant. Meestal ben je bij de start van een project een groot deel van de dag aanwezig, maar naarmate een project verder vordert wordt dit vaak een paar uur per week. Het is dan jouw taak te zorgen dat alles op orde is en de monteurs verder kunnen met hun werk. Kwaliteit is essentieel en jij bewaakt deze, controleert en stuurt indien noodzakelijk bij om het vooraf afgesproken plan ten uitvoering te brengen.

Standplaats: Duiven
Standplaats: Zwolle

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding en MBO/MBO+ werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring.
  • Je hebt leidinggevende ervaring in bij voorkeur de bouw of technische branche.
  • Je bent in het bezit van VOL-VCA of bent bereid deze te behalen.
  • Je bent woonachtig in de regio Arnhem of Zwolle.
  • Je bent fulltime beschikbaar.
  • Gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk en E2-Energie biedt een goed arbeidsvoorwaardenpakket op maat.

Persoonskenmerken

Je bent een stevige persoonlijkheid met een samenwerkingsgerichte instelling. Jouw doel is altijd een perfect resultaat neer te zetten, je bent hierin doelgericht en hebt oog voor kwaliteit. Je bent proactief en ondernemend en speelt vanuit eigen initiatief en eigenaarschap in op kansen en risico’s binnen projecten. Je kunt goed prioriteiten stellen, overzicht houden, planningen bewaken en hebt oog voor detail. Met jouw leidinggevende capaciteiten en technische kennis en ervaring ben je in staat de monteurs te motiveren, instrueren, aan te sturen en te controleren tijdens de uitvoering van de projecten. Communicatief ben je sterk en je hebt de stijlflexibiliteit en fijngevoeligheid om intern en extern met verschillende menstypen met verschillende belangen effectief en oplossingsgericht te communiceren. Kortom; je bent een proactief persoon die de intrinsieke motivatie en capaciteiten heeft om zijn projecten perfect te laten verlopen.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden na het zien van de vacature? Solliciteer dan op deze vacature via het onderstaande formulier.