Werk mee aan een duurzame toekomst bij E2-Energie

Planner installaties (duurzame energie)

Planner installaties

Wil jij met je technische kennis bijdragen aan het verduurzamen van Nederland? Bij E2-Energie zijn we op zoek naar een planner installaties op onze afdeling klantenservice.

 

Functieomschrijving

Als planner hou jij je bezig met het efficiënt inplannen van alle installaties en werkzaamheden van onze installateurs. Je maakt dagelijks een planning tot vier weken vooruit waarbij we het werk zo efficiënt mogelijk inplannen en rekening houden met specifieke klantwensen. In deze turbulente en innovatieve markt met schaarste aan arbeid en materialen ben je extra alert om teleurstelling (achteraf) te voorkomen. Je houdt nauw contact met je collega’s van engineering en inkoop, zodat je zeker weet dat de installateurs met de juiste materialen op pad gaan. Daarnaast heb je goed zicht op de prioriteiten en kun je indien nodig snel schakelen. Voor het inplannen van installaties maken we gebruik van ondersteunende software (Fieldbuddy). Dat maakt je werk super efficiënt, maar je schroomt ook niet om dagelijks de telefoon te pakken en contact te zoeken met installateurs en klanten om details af te stemmen. Je maakt onderdeel uit van ons klantenservice team en werkt vanuit ons kantoor in Duiven.

Functie-eisen

  • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau
  • Communicatief.
  • Affiniteit met installatietechniek of elektrotechniek (pre)
  • Je bent een echte multitasker met goed gevoel voor plannen.
  • Je bent klantgericht en kan je goed inleven in de klant.

Persoonskenmerken

Je bent een rustige persoon die doordacht handelt, in onverwachte of hectische omstandigheden. Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en hebt oog voor detail. Daarnaast ben je servicegericht en collegiaal. Je bent klantgericht en kunt het eindresultaat voor ogen houden en kunt prioriteiten stellen.

Ons aanbod

E2-Energie biedt een zeer afwisselende baan bij een sterk groeiend bedrijf. De markt voor duurzame energie oplossingen ontwikkelt zich razendsnel en daar kun jij onderdeel van gaan uitmaken. We maken onderdeel uit van de CAO en pensioenfonds Metaal & Techniek. Je krijgt veel vrijheid om de werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren. Je maakt onderdeel uit van een energiek en professioneel team van collega’s.

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd (in overleg parttime)

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden na het zien van de vacature? Solliciteer dan op deze vacature via het onderstaande formulier.