Altijd uw eigen zonnestroom

Klaar voor de toekomst

Offerte aanvragen

Wordt zelfvoorzienend met een thuisbatterij

Met de thuisbatterij kunt u uw eigen zonnestroom ‘s avonds gebruiken. Waardoor u ook als het donker is niet meer afhankelijk bent van het elektriciteitsnet. Samen met zonnepanelen, een energiemanagementsysteem en een thuisbatterij kunt u uw eigen microgrid creëren thuis. Met een thuisbatterij wordt u zelfvoorzienend en kunt u CO2 neutraal wonen.

De voordelen van een thuisbatterij

  • Altijd noodstroom ter beschikking
  • Gebruik uw eigen zonnestroom, ook als de zon niet schijnt
  • Klaar voor de toekomst met uw eigen energievoorziening
  • Energieneutraal wonen

Adviesgesprek thuis

Over de thuisbatterij van E2-Energie

De thuisbatterij die E2-Energie aanbiedt is veilig in gebruik en heeft een garantie van 10 jaar. De accu is geschikt voor zowel een 1-fase als een 3-fase aansluiting, waardoor deze in ieder huishouden toe te passen is. Om de thuisbatterij in gebruik te nemen is een omvormer nodig die zowel AC als DC om kan zetten. Gaat u voor zonnepanelen van E2-Energie? Dan kunnen wij u een omvormer aanbieden die batterij klaar is, ook als u op een later moment kiest voor een thuisbatterij.

Thuisbatterij als noodstroom

De thuisbatterij is geschikt als noodstroom, waardoor u nooit zonder stroom komt te zitten. Dit is praktisch wanneer uw huis uitgerust is met een beveiligingssysteem of traplift. Maar ook andere apparaten in uw huis, zoals de koelkast, vriezer of de luchtpomp van het aquarium komen door de accu nooit zonder stroom te zitten. Ook uw internetverbinding kan behouden blijven, waardoor u bij stroom uitval altijd nog toegang heeft tot het internet en u thuis kunt blijven werken.

LifePo4 thuisbatterij

Wij bieden een LifePo4 thuisbatterij aan, dit is een nieuwere generatie lithium batterij. Deze batterij heeft meerdere voordelen op de gewone lithium batterij. Zo wordt de LifePo4 batterij gemaakt zonder de veelomstreden element kobalt. Daarnaast is deze batterij veiliger in gebruik. Ook de accucapaciteit neemt minder snel af bij een LifePo4 batterij. En de LifePo4 batterij is efficiënt met opladen en ontladen. Tevens kan de batterij 100% ontladen worden.

Veilige thuisbatterij

De batterij die E2-Energie aanbiedt is veilig in gebruik. Deze batterij is namelijk chemisch stabieler en onbrandbaar in tegenstelling tot een gewone lithium batterij. Daarnaast is deze ook bestand tegen hogere temperaturen. De batterij kan niet exploderen of in brand vliegen tijdens het gebruik. Hierdoor is de batterij veilig toe te passen in uw woning. Defecte batterij modules worden automatisch geïsoleerd waardoor het systeem blijft werken. Met meerdere batterijmodules kunt u dus ook met één defecte batterijmodule gebruik blijven maken van uw eigen (nood) stroomvoorziening.

 

Offerte thuisbatterij aanvragen

Wij helpen u graag verder

Erik Brink

Algemeen directeur e.brink@e2energie.nl

Thijs Leutscher

Accountmanager t.leutscher@e2energie.nl

Richard Evers

Accountmanager r.evers@e2energie.nl