Beheer, service en onderhoud door E2-Energie

Een veilige installatie met een lange levensduur

Service en onderhoud door E2-Energie

E2-Energie beheert, monitort, onderhoudt en verleent service aan installaties voor particuliere en zakelijke klanten. E2-Energie zorgt voor een goed werkende installatie en monitort deze actief, zodat wij problemen snel kunnen oplossen. Daarmee borgen we een goede werking, een lange levensduur en de veiligheid.
 

Beheer

E2-Energie monitort en bewaakt de installatie voor de opdrachtgever, zodat wij snel in actie kunnen komen bij uitval en/of storingen. Onze monitoring en bewaking registreert 24 uur per dag en 7 dagen per week eventuele afwijkingen in de performance of storingen en meldt deze actief bij E2-Energie. E2-Energie beoordeelt de waarschuwingen en onderneemt waar nodig actie.

Service

Ondervindt u problemen met uw installatie? E2-Energie zorgt ervoor dat dit opgelost wordt. E2-Energie biedt een serviceplan op maat aan dat past bij uw installatie en uw wensen. Ook als u niet gekozen heeft voor een onderhoudsplan verlenen wij service bij problemen. Vraag naar de voorwaarden via onze klantenservice. Heeft u een storing? Meld dit dan via het storingsformulier.

Onderhoud

Voorkom problemen met uw technische installatie door E2-Energie uw installatie te laten onderhouden. Door uw installatie te laten onderhouden heeft u minder kans op storingen en weet u zeker dat uw installatie in goede staat is. Voor zakelijke klanten kan het onderhoud voor zonnepanelen uitgebreid worden met prestatie afspraken, waarbij kWh garanties, uptime garanties en een service SLA opgenomen kunnen worden.

Inspectie

E2-Energie kan een inspectie uitvoeren voor zowel door E2-Energie geïnstalleerde installaties als installaties die door een andere partij geïnstalleerd zijn. E2-Energie voert onderhoudsinspecties en formele inspecties uit. Voor onderhoudinspecties wordt er eerst een Scope 12 inspectie uitgevoerd en daarna jaarlijks een onderhoudsinspectie. De Scope 12 inspecties worden uitgevoerd door SolarScope.

Wilt u uw zakelijke zonnepaneleninstallatie laten onderhouden of inspecteren?

E2-Energie biedt verschillende mogelijkheden aan voor het onderhoud van zakelijke installaties. Daarnaast kunnen wij een inspectie voor uw zonnepaneleninstallatie uitvoeren, zodat u zeker bent van een goede PV-installatie. Laat uw gegevens achter via de onderstaande knop en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Ga naar het contactformulier

Klantenservice

Telefoon

E2-Energie is tijdens kantooruren bereikbaar op het volgende nummer: 085-4011246.

E-mail

Per e-mail zijn wij 24/7 bereikbaar. Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag te antwoorden. U kunt ons bereiken op het algemene e-mailadres service@e2energie.nl.

WhatsApp

Voeg 06-83112649 toe aan de contactlijst van uw smartphone en dan kunt u ons via WhatsApp nog sneller bereiken. Handig voor snel contact of het versturen van foto’s aan E2-Energie.

Verhuizen

Gaat u verhuizen en de zonnepanelen blijven achter op uw woning? Graag dragen wij de garanties, service en monitoring over aan de nieuwe bewoners. U kunt hier het verhuisformulier downloaden.

 

Meld een storing

Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij helpen u graag verder

Anneke Visscher

Manager Service & Onderhoud a.visscher@e2energie.nl