Bewezen expertise en kwaliteit

E2-Energie heeft zich bewezen als leverancier van kwalitatief goede installaties. Wij richten ons op projecten van 8 tot 20.000 zonnepanelen. Bekijk onze referenties om een indruk te krijgen van onze mogelijkheden.

Projecten

Geen zorgen, wij doen alles

E2-Energie adviseert klanten op basis van energieverbruik, dakoppervlakte, elektrische aansluiting en business opportunities. E2-Energie biedt advies en ondersteuning op gebied van subsidieregelingen (SDE++), fiscale voordelen (EIA en KIA) en de BTW teruggave voor particulieren.

Wij werken voor:

Overheden

Investeerders

Energiebedrijven

Bedrijven

Installateurs en bouwbedrijven

Particulieren

Realtime monitoring

E2-Energie biedt een uitstekende service en proactieve monitoring van de opbrengst van de zonnepanelen. Indien gewenst nemen wij gedurende de gehele exploitatie van het zonne-energiesysteem de risico’s over en garanderen wij de opbrengst in kWh of met een PR-ratio. Op deze manier bent u nu en in de toekomst gewaarborgd van een optimaal rendement van de zonnepanelen van E2-Energie!

Bovendien heeft E2-Energie een handige App ontwikkeld waarmee in één oogopslag duidelijk wordt of het zonne-energiesysteem naar behoren functioneert.

Meer informatie