Geen zorgen, e2-energie doet alles!

E2-Energie onderscheidt zich door een deskundig advies en een professionele installatie. Met een eigen service- en onderhoudsdienst biedt E2-Energie een garantie van 10 jaar op alle installaties!

Vraag direct een offerte aanVraag een adviesgesprek aan

Vergunningen nodig in Nieuwerbrug aan den Rijn

U mag in Nieuwerbrug aan den Rijn vergunningsvrij zonnepanelen plaatsen als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Het pand is geen monument;
  • De zonnepanelen op een schuin dak worden evenwijdig aan het dak geplaatst en mogen niet uitsteken;
  • Op een platdak dient u minstens zover uit de rand te blijven als de zonnepanelen hoog zijn.

Nieuwerbrug aan den Rijn

Wilt u zonnepanelen plaatsen in een weiland of in de tuin, dan is wel een vergunning nodig. Informeer hiernaar bij de gemeente van Nieuwerbrug aan den Rijn

Subsidie zonnepanelen Nieuwerbrug aan den Rijn

Wilt u uw huis energiezuinig maken dan kunt u daarvoor voordelig geld lenen. De overheid heeft verschillende initiatieven om zonnepanelen tegen gunstige voorwaarden te financieren.

Een van de mogelijkheid is de duurzaamheidslening met een bijzonder laag rentetarief. Met de regeling wil de gemeente het opwekken van duurzame energie op daken stimuleren. De lening wordt aangeboden in samenwerking met het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeente.

Een ander mogelijkheid is het aanvragen van een lening via www.ikinvesteerslim.nl, een initiatief van de overheid in samenwerking met de Rabobank en ASN Bank. Voor beide leningen geldt dat de kosten en rente lager zijn dan het rendement dat u realiseert op de besparing!

Werkgebied en referenties van E2-Energie rondom Nieuwerbrug aan den Rijn

Werkgebied rondom Nieuwerbrug aan den Rijn

E2-Energie is actief in heel Nederland. Het werkgebied van de E2-Energie in de regio Nieuwerbrug aan den Rijn bevat ook Waarder, Bodegraven, Papekop, Driebruggen, Zwammerdam, Kamerik, Reeuwijk, Nieuwkoop, Hekendorp, Zegveld, Snelrewaard, Woerden, Haastrecht, Linschoten, Aarlanderveen, Oudewater, Boskoop, Woerdense Verlaat, Noorden, Montfoort, Waddinxveen, Gouda, Harmelen, Alphen aan den Rijn, Polsbroek, Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Kockengen, Vlist, Haarzuilens, Zevenhoven, Stolwijk, Nieuwveen, Mijdrecht, Benschop, Vleuten, Gouderak en Wilnis.

Uw netbeheerder: Stedin
Stedin is de netbeheerder in Nieuwerbrug aan den Rijn en verantwoordelijk voor de distributie van stroom. E2-Energie meldt u installatie aan bij Stedin voor het terugleveren van energie aan het net. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de teruggeleverde energie op de juiste manier wordt gesaldeerd en u een correcte vergoeding krijgt voor energie dat u teruglevert aan uw energiebedrijf.