Geen zorgen, e2-energie doet alles!

E2-Energie onderscheidt zich door een deskundig advies en een professionele installatie. Met een eigen service- en onderhoudsdienst biedt E2-Energie een garantie van 10 jaar op alle installaties!

Vraag direct een offerte aanVraag een adviesgesprek aan

Vergunningen nodig in Nieuw Heeten

U mag in Nieuw Heeten vergunningsvrij zonnepanelen plaatsen als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Het pand is geen monument;
  • De zonnepanelen op een schuin dak worden evenwijdig aan het dak geplaatst en mogen niet uitsteken;
  • Op een platdak dient u minstens zover uit de rand te blijven als de zonnepanelen hoog zijn.

Nieuw Heeten

Wilt u zonnepanelen plaatsen in een weiland of in de tuin, dan is wel een vergunning nodig. Informeer hiernaar bij de gemeente van Nieuw Heeten

Subsidie zonnepanelen Nieuw Heeten

Wilt u uw huis energiezuinig maken dan kunt u daarvoor voordelig geld lenen. De overheid heeft verschillende initiatieven om zonnepanelen tegen gunstige voorwaarden te financieren.

Een van de mogelijkheid is de duurzaamheidslening met een bijzonder laag rentetarief. Met de regeling wil de gemeente het opwekken van duurzame energie op daken stimuleren. De lening wordt aangeboden in samenwerking met het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeente.

Een ander mogelijkheid is het aanvragen van een lening via www.ikinvesteerslim.nl, een initiatief van de overheid in samenwerking met de Rabobank en ASN Bank. Voor beide leningen geldt dat de kosten en rente lager zijn dan het rendement dat u realiseert op de besparing!

Werkgebied en referenties van E2-Energie rondom Nieuw Heeten

Werkgebied rondom Nieuw Heeten

E2-Energie is actief in heel Nederland. Het werkgebied van de E2-Energie in de regio Nieuw Heeten bevat ook Okkenbroek, Heeten, Haarle, Holten, Mariƫnheem, Lettele, Nijverdal, Bathmen,
Notice: Trying to get property 'post_title' of non-object in /home/energie/domains/e2energie.nl/public_html/wp-content/themes/e2energie/template-single/e2-city.php on line 84
, Raalte, Hellendoorn, Luttenberg, Schalkhaar, Rijssen, Broekland, Colmschate, Wesepe, Kring van Dorth, Notter, Markelo, Wijhe, Diepenveen, Lemelerveld, Laren en Joppe.

Uw netbeheerder: Enexis
Enexis is de netbeheerder in Nieuw Heeten en verantwoordelijk voor de distributie van stroom en gas. E2-Energie meldt u installatie aan bij Enexis voor het terugleveren van energie aan het net. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de teruggeleverde energie op de juiste manier wordt gesaldeerd en u een correcte vergoeding krijgt voor energie dat u teruglevert aan uw energiebedrijf.