Geen zorgen, e2-energie doet alles!

E2-Energie onderscheidt zich door een deskundig advies en een professionele installatie. Met een eigen service- en onderhoudsdienst biedt E2-Energie een garantie van 10 jaar op alle installaties!

Vraag direct een offerte aanVraag een adviesgesprek aan

Vergunningen nodig in Egmond aan Zee

U mag in Egmond aan Zee vergunningsvrij zonnepanelen plaatsen als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Het pand is geen monument;
  • De zonnepanelen op een schuin dak worden evenwijdig aan het dak geplaatst en mogen niet uitsteken;
  • Op een platdak dient u minstens zover uit de rand te blijven als de zonnepanelen hoog zijn.

Egmond aan Zee

Wilt u zonnepanelen plaatsen in een weiland of in de tuin, dan is wel een vergunning nodig. Informeer hiernaar bij de gemeente van Egmond aan Zee

Subsidie zonnepanelen Egmond aan Zee

Wilt u uw huis energiezuinig maken dan kunt u daarvoor voordelig geld lenen. De overheid heeft verschillende initiatieven om zonnepanelen tegen gunstige voorwaarden te financieren.

Een van de mogelijkheid is de duurzaamheidslening met een bijzonder laag rentetarief. Met de regeling wil de gemeente het opwekken van duurzame energie op daken stimuleren. De lening wordt aangeboden in samenwerking met het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeente.

Een ander mogelijkheid is het aanvragen van een lening via www.ikinvesteerslim.nl, een initiatief van de overheid in samenwerking met de Rabobank en ASN Bank. Voor beide leningen geldt dat de kosten en rente lager zijn dan het rendement dat u realiseert op de besparing!

Werkgebied en referenties van E2-Energie rondom Egmond aan Zee

Werkgebied rondom Egmond aan Zee

E2-Energie is actief in heel Nederland. Het werkgebied van de E2-Energie in de regio Egmond aan Zee bevat ook Egmond aan den Hoef, Bergen aan Zee, Heiloo, Castricum, Alkmaar, Schoorl, Limmen, Oudorp, Akersloot, Koedijk, Groet, Uitgeest, Heemskerk, Sint Pancras, de Woude, Broek op Langedijk, Beverwijk, Starnmeer, Warmenhuizen, Driehuizen en Wijk aan Zee.

Uw netbeheerder: Liander
Liander is de netbeheerder in Egmond aan Zee en verantwoordelijk voor de distributie van stroom. E2-Energie meldt u installatie aan bij Liander voor het terugleveren van energie aan het net. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de teruggeleverde energie op de juiste manier wordt gesaldeerd en u een correcte vergoeding krijgt voor energie dat u teruglevert aan uw energiebedrijf.