Wij geloven in de kracht van samenwerking

Bij de grootste uitdaging van deze tijd: de energietransitie

Over ons

De energie van de zon zorgt voor leven, warmte en een duurzame toekomst. Wij helpen onze klanten zelfvoorzienend te worden met zonne-energie. Wij willen graag uw duurzame partner zijn in zonne-energie en helpen u de keuzes te maken die nodig zijn om zelf lokaal zonne-energie op te wekken. Samen maken we onderdeel uit van de grootste uitdaging van deze tijd: de energietransitie. Zo werken we samen aan een duurzaam Nederland.

Ervaring van tweeduizend projecten

Sinds 2010 deden wij ervaring op bij ruim 5000 opdrachtgevers, met projecten van 8 tot 20.000 zonnepanelen. Volgens ons laat dit zien dat zelf zonne-energie opwekken eenvoudig bereikbaar is in vrijwel alle omstandigheden. De zon voorzag onze klanten al van circa 40 megawatt aan energie. E2-Energie is een marktpartij met ruime ervaring en expertise opgedaan in de praktijk.

Realtime monitoring

We helpen onze klanten inzicht te krijgen in de prestaties van de zonnepanelen. Een belangrijk middel vormt daarbij de online en realtime applicatie SolarFocus dat het rendement en de status van alle door ons geleverde systemen voor zonne-energie overzichtelijk weergeeft. Beschikbaar via website, smartphone app en narrowcasting.

Vraag een adviesgesprek aan!

Expertise in techniek

Zonne-energie kennen we van de zonnepanelen op daken en die zijn in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld. In technisch opzicht wordt het onderscheid nu vooral gemaakt door de inbedding van het PV-systeem in het totaal van installaties, karakteristieken van een gebouw en de wijze van energieverbruik. E2-Energie houdt rekening met onder andere de constructieve belasting, overspanning- en bliksembeveiliging, gebouwbeheerssystemen en aansluiting op de bestaande stroomvoorziening.

Prestatiegarantie

De via ethernetkabel of mobiele verbinding geleverde data, voorzien onze klanten van een optimale beleving van zelfvoorzienend zijn. Tegelijk maakt het onze onderscheidende en proactieve wijze van beheer en onderhoud mogelijk. We grijpen zelf in als het rendement achter blijft en bieden uitgebreide mogelijkheden voor kWh-garanties of prestatiecontracten.

Investering in de toekomst

E2-Energie zorgt zo dat gemeentehuizen, ziekenhuizen, industrieterreinen, appartementencomplexen en woningen op duurzame manier worden voorzien van zonne-energie. Of het nou gaat om stroomvoorziening voor een enkel gebouw of voor een groep gebouwen en mensen. Het is de investering in en van de toekomst. Het is onze ervaring dat een werkelijk duurzaam rendement vraagt om kwalitatief hoogwaardige technische installaties en het beheer ervan.

Samen met onze partners

We geloven in de kracht van samenwerking, met onze klanten, hun omgeving en door een netwerk van samenwerkingspartners op gebied van financiering en installatie.

Wij willen ons onderscheiden in uitstekend project-, klant- en omgevingsmanagement. In een aanbesteding of adviestraject leveren we alle benodigde documenten, van VGM-plan tot dakbelastingberekening, uitvoeringsverklaring, referenties, monitoringplan en compleet plan van aanpak.

Word ook zelfvoorzienend met zonne-energie. We onderscheiden ons door focus op kwaliteit en het versterken van duurzame relaties door uitstekend project-, omgeving- en assetmanagement. Mede met behulp van onze inzichtelijke online monitoringtool.

Zo willen wij voorzien in zonne-energie. Laat ook de zon voorzien in uw duurzame toekomst.