Duurzaam ondernemen en extra inkomsten voor uw bedrijf.

E2-Energie helpt u graag verder als één van de grootste bouwers van zonnepaneelinstallaties in Nederland.

Offerte aanvragen

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden om uw bedrijf te verduurzamen met zonnepanelen? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met u op.

Werkwijze

1. Businessplan
Op basis van zeer nauwkeurige satellietbeelden bepalen we hoeveel zonnepanelen er passen op het dak van uw bedrijf. Samen stellen we een businessplan op waarbij we de winst maximaliseren met EIA of SDE subsidie.

2. Subsidie aanvraag
Met het rekenmodel van E2-Energie optimaliseren wij de subsidie en vragen deze aan bij RVO.

3. Engineering
Complexe en grote PV-Installaties vragen een uitgebalanceerde engineering waarbij de netcapaciteit maximaal wordt benut.

4. Inkoop
E2-Energie heeft een groot netwerk en voorraad zonnepanelen. Wij kopen scherp in, maar doen geen concessies aan kwaliteit!

5. Realisatie
E2-Energie bouwt zonnepaneelinstallaties in eigen beheer tot en met een NEN1010 keuring en inbedrijfstelling.

6. Exploitatie
Tijdens de exploitatie monitort E2-Energie de opbrengst van de zonnepanelen online. Wij onderhouden uw zonnepanelen pro-actief gedurende de exploitatieperiode waardoor de kosten laag blijven.

Geen zorgen, wij doen alles

E2-Energie adviseert klanten op basis van energieverbruik, dakoppervlakte, elektrische aansluiting en business opportunities. E2-Energie biedt advies en ondersteuning op gebied van subsidieregelingen (SDE++), fiscale voordelen (EIA en KIA) en de BTW teruggave voor particulieren.

Wij werken voor:

Overheden

Investeerders

Energiebedrijven

Bedrijven

Installateurs en bouwbedrijven

Particulieren