Ga voor het gemak van thuisladen

Laad nergens goedkoper dan thuis

Adviesgesprek

Geschikt voor elke elektrische auto

De laadpalen van E2-Energie zijn geschikt voor elke elektrische auto en voor elke aansluiting in de meterkast. Bij de laadpaal zit een vaste kabel inbegrepen, zodat u altijd gemakkelijk kan laden. Wij komen persoonlijk bij u thuis voor een adviesgesprek zodat wij kunnen kijken wat het beste bij uw situatie en huis past. E2-Energie ontzorgt u compleet bij de installatie. Ook als er aanpassingen aan de meterkast nodig zijn, kunnen wij dit volledig voor u verzorgen. Met de load balancing bent u er altijd zeker van dat de laadpaal thuis optimaal laadt, zonder problemen met de hoofdzekering van de netbeheerder.

De voordelen van een laadpaal thuis

  • Altijd een laadpunt beschikbaar voor uw auto
  • Gemakkelijk laden op uw eigen oprit
  • Goedkoper laden dan bij publieke laadpunten
  • Start uw dag met een volle accu

Offerte

Veilig uw auto opladen

De laadpaal is standaard voorzien van een beveiliging tegen overbelasting van de netaansluiting in de meterkast. Deze beveiliging zorgt ervoor dat de zekeringen van de netbeheerder er niet eruit springen tijdens het opladen van de auto.  Wanneer u meer elektriciteit gebruikt in huis, wordt er minder stroom afgegeven aan de laadpaal. Gebruikt u minder stroom in huis, dan wordt er meer stroom afgegeven bij de laadpaal. Door de overbelasting beveiliging blijft u altijd binnen de vermogensgrens van uw aansluiting. Hiermee heeft u een volledig veilige laadoplossing voor thuis.

Inzicht en rapportage

Met de laadpaal kunt u gebruik maken van een handige APP en het dashboard om real-time inzicht te krijgen in het laadproces en de laadkosten. Handig als u de verbruikte kWh stroom zakelijk kunt declareren. Naast dit overzicht kunt u ook meteen zien hoeveel zonne-energie er gebruikt is voor uw laadsessie. Wilt u meer inzicht en controle over uw energieverbruik? Dit kan door naast de laadpaal ook een energiemanagementsysteem te nemen, hierdoor heeft u controle over alle apparaten in uw huis. Daarnaast krijgt u een volledig inzicht van al het verbruik.

Thuis laden met zonne-energie

Wilt u zonne-energie optimaal inzetten bij het laden? Dit kan met een laadpaal van E2-Energie in combinatie met zonnepanelen. Met de geïntegreerde energiebeheer-technologie laadt uw auto door de dag heen met zonne-energie. Door zonne-energie in te zetten rijdt u duurzamer en bespaart u daarnaast kosten op de energierekening. Ook kunt u de laadcapaciteit verhogen met zonne-energie, waardoor u sneller kunt laden. Heeft u geen zonnepanelen? Dan kunt u uw laadpaal thuis zo optimaliseren dat u met het laagste energietarief oplaad, waardoor u op laadkosten bespaart.

Besparen op laadkosten met een eigen laadpaal

Met een eigen laadpaal thuis laadt u goedkoper dan bij een publieke laadpaal. Bij een publieke laadpaal betaald u minimaal €0,35 cent per kW en thuis kunt u laden tegen een tarief van ongeveer €0,20 cent per kW. Op basis van 30.000 km per jaar heeft u jaarlijks ongeveer 5000 kW nodig om uw auto op te laden. Als u thuis laadt kunt u wel tot €750,- per jaar besparen. En wanneer u zonnepanelen heeft wordt thuis laden helemaal voordelig.

Vergelijking thuisladen en bij een openbaar laadpunt

  • 5000 kW laden bij een openbaar laadpunt €1750,-
  • 5000 kW laden bij uw eigen laadpaal €1000,-

Offerte laadpaal aanvragen

Wij helpen u graag verder

Richard Evers

Accountmanager r.evers@e2energie.nl

Eric Smeets

Directeur new business e.smeets@e2energie.nl