E2-Energie gaat Brummen voorzien van zonnepanelen! In samenwerking met de gemeente Brummen en Regionaal Energieloket hebben we een zeer voordelige inkoopactie voor particulieren. Het is nú de tijd om te starten met uw eigen stroomproductie!

Inkoopactie zonnepanelen Brummen

U heeft een brief ontvangen van uw gemeente om deel te nemen aan de collectieve inkoopactie voor zonnepanelen. De inkoopactie is gesloten, u kunt zich niet meer inschrijven.

De inkoopactie is gesloten, u kunt zich niet meer inschrijven. U kunt nog wel een offerte bij ons opvragen voor zonnepanelen.

Offerte zonnepanelen aanvragen

Ons aanbod

Zonnepanelen 360Wp All Black

De volledig zwarte zonnepanelen van 360Wp per stuk passen het best op uw dak. Het zonnepaneel is volledig zwart en gebouwd op basis van de laatste stand van de techniek met 120 zonnecellen en 9 buss-bars. Datasheet Longi Zonnepanelen 360Wp Full Black

Inkoopactie Beuningen -Zonnepanelen 360Wp All Black

Omvormer Growatt

Met een Growatt string omvormer heeft u een moderne omvormer met een hoog rendement en een lange garantie van 10 jaar. De omvormer is extreem stil. Geen lawaai of irritant gebrom in huis. Datasheet

Inkoopactie - Omvormer Growatt

Clickfit EVO Montagesysteem

E2-Energie gebruikt het montagesysteem Clickfit Evo om de zonnepanelen op het dak te monteren. Dit montagesysteem is speciaal ontwikkeld voor daken en dakpannen die in Nederland worden gebruikt. Datasheet

Inkoopactie - Clickfit EVO Montagesysteem

Complete all-in installatie en montage

E2-Energie is een professionele en deskundige installateur van zonnepanelen uit Duiven. Wij installeren de zonnepanelen binnen 6 weken na opdracht. Voordat de zonnepanelen worden geïnstalleerd maken wij een plan van aanpak op basis van een schouw. Daarbij kunnen wij rekening houden met uw wensen en zijn er geen verrassingen op de dag van montage.

  1. Installatie volgens de NEN1010 richtlijnen.
  2. E2-Energie werkt veilig en wij zorgen voor een veilige werkplek en is daarom VCA** gecertificeerd.
  3. Om onze kwaliteit op orde te houden zijn onze processen conform ISO-9001 ingericht.
  4. 10 jaar garantie op installatie en montage.
  5. Met een kantoor en magazijn in Duiven zijn wij snel ter plekke bij storingen.

SolarEdge: Maakt uw zonnepanelen slimmer

Met SolarEdge worden uw zonnepanelen individueel geoptimaliseerd. Hebben uw zonnepanelen last van Schaduw dan heeft u met SolarEdge tot 25% meer energieopbrengst! SolarEdge is daarnaast 100% veilig. Bij calamiteiten schakelen uw zonnepanelen uit. U kunt de opbrengst per zonnepaneel volgen met een fantastische app. De meerprijs van een SolarEdge systeem bedraagt €72,- per zonnepaneel.

Inkoopactie - Optioneel SolarEdge: Maakt uw zonnepanelen slimmer

Financiering van uw zonnepanelen

Wilt u uw huis energiezuinig maken, dan kunt u daarvoor voordelig geld lenen. De overheid heeft verschillende initiatieven om zonnepanelen tegen gunstige voorwaarden te financieren. Een van de mogelijkheden is de duurzaamheidslening met een bijzonder laag rentetarief. De lening wordt aangeboden in samenwerking met het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten. U kunt een duurzaamheidslening voor zonnepanelen aanvragen via energiebespaarlening.nl, een initiatief van de overheid in samenwerking met de Rabobank en ASN Bank. Voor beide leningen geldt dat de kosten en rente lager zijn dan het rendement dat u realiseert op de besparing! E2-Energie helpt u graag verder bij de aanvraag van financiering voor zonnepanelen. Neem daarvoor contact met ons op.

Alles geregeld!

E2-Energie regelt voor u de BTW Teruggave en het aanmelden bij uw netbeheerder Liander.

E2-Serviceplan

Met het E2-Serviceplan kiest u voor zekerheid en een totale ontzorging voor 10 jaar. Het E2-Serviceplan is optioneel. De kosten bedragen eenmalig € 324,-. De voordelen:

  1. Service zonder kosten E2-Energie garandeert de juiste werking van de zonnepanelen. U heeft geen enkele kosten bij storingen 10 jaar lang.
  2. Online monitoring Met een unieke APP heeft u real-time inzicht in de werking van uw systeem.
  3. Opbrengstgarantie Heeft uw systeem een technische storing waardoor er geen zonne-energie wordt geproduceerd? E2-Energie betaalt aan u de gemiste zonnestroom.
  4. Storingsbewaking E2-Energie bewaakt de opbrengst van het zonne-energiesysteem. Bij afwijkingen en storingen onderneemt E2-Energie direct actie.

Geen zorgen! E2-Energie regelt alles.

Wij zijn een professioneel en deskundig bedrijf, gevestigd in Duiven. Met 10 jaar ervaring en meer dan 5.000 installaties in Nederland zijn wij enthousiast om ook uw woning te verduurzamen.

Met het E2-Serviceplan wekt u 10 jaar lang zonne-energie op zonder kosten!