Verduurzaam uw woning tegen lage investeringskosten

Bespaar op uw gasrekening

Offerte aanvragen

Efficiënt uw huis verwarmen

Met een Daikin hybride warmtepomp verwarmt u uw huis energiezuinig en efficiënt. Door de hoge efficiëntie van de hybride warmtepomp verlaagt u uw eigen CO2 uitstoot. Daarnaast kunt u uw gasverbruik tot wel 50% verlagen met een hybride warmtepomp. Deze warmtepomp is daarom niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor uw portemonnee. 

 

 

De voordelen van een hybride warmtepomp

  • Bespaar tot wel 50% op uw gasrekening
  • Verlaag uw CO2 uitstoot
  • Altijd de voordeligste manier van verwarmen
  • Lage investeringskosten
  • Hogere energie efficiëntie dan uw cv-ketel

Adviesgesprek thuis

Bespaar op uw gasrekening

De Daikin hybride warmtepomp combineert hernieuwbare energiebronnen met cv-technologie om het hoogste rendement te behalen. De warmtepomp schakelt automatisch de meest voordelige manier van verwarmen in. Hierdoor bespaart de hybride warmtepomp tot 35% aan energie en tot wel 50% aan gas, in vergelijk met een traditionele cv-ketel.

Efficiënt verwarmen

De hybride warmtepomp kiest afhankelijk van de buitentemperatuur, de energieprijzen en de interne warmtelast altijd voor de efficiëntste manier van verwarmen. Dit kan verwarmen met de warmtepomp zijn, met gas of een combinatie van beiden. Door de efficiënte manier van verwarmen bespaart u niet alleen op de kosten, maar stoot u ook minder CO2 uit. De warmtepomp heeft een energielabel A++ voor verwarmen en voor water een label A+. 

Lage investeringskosten

In tegenstelling tot een gewone warmtepomp, heeft een hybride warmtepomp geen hoge investeringskosten. De kosten voor een hybride warmtepomp liggen hoger dan een ketel, maar aanzienlijk lager dan een reguliere warmtepomp. Doordat de warmtepomp ook op bestaande radiatoren aangesloten kan worden, is verbouwen niet nodig. De hybride warmtepomp is geschikt voor huizen die matig tot zeer goed geïsoleerd zijn. Echter hoe beter uw woning geïsoleerd is, hoe hoger de efficiëntie van de warmtepomp zal zijn. Bij een slecht geïsoleerde woning is het aan te raden om eerst te investeren in isolatie, voordat er een warmtepomp geïnstalleerd wordt.

Bespaar op kosten met een hybride warmtepomp

De hybride warmtepomp kiest altijd voor de voordeligste manier van verwarmen en kiest hierbij uit verwarmen met de warmtepomp, gas of een combinatie van beiden. Met de warmtepomp bespaart u jaarlijks tot wel 50% op uw gasrekening. Hierdoor worden uw maandelijkse lasten voor het verwarmen van uw huis en water een stuk lager, dan wanneer u dit verwarmt met een cv-ketel. Met een verwarmingsbehoefte van 19.500 kWh en een warm waterbehoefte van 3000 kWh per jaar, kost dit met een cv-ketel jaarlijks € 2.134. De kosten voor dezelfde warmtebehoefte zouden met een hybride warmtepomp €1.429 zijn. Met een hybride warmtepomp wordt er jaarlijks € 714,- bespaart. Deze besparing is gebaseerd op een gasprijs van € 0,68 en een elektriciteitsprijs van € 0,23 overdag en € 0,15 ‘s nachts. Bij een hoger gastarief per m3 zal de besparing hoger zijn, afhankelijk van uw verwarmingsbehoefte.

Offerte warmtepomp aanvragen

Wij helpen u graag verder

Richard Evers

Accountmanager r.evers@e2energie.nl

Thijs Leutscher

Accountmanager t.leutscher@e2energie.nl

Erik van der Aa

Accountmanager erik.vanderaa@e2energie.nl