Buiten warm en binnen koel

Koel en verwarm uw huis op een efficiënte manier

Offerte Airco

Deskundig advies en lange garanties

Ga voor een koele zomer met een airconditioner van Daikin. E2-Energie ontzorgt u bij het aanschaffen van de airco, door advies, levering en installatie bij u thuis. Door zijn elegante design en diverse uitvoeringen is er altijd wel een airco die bij de stijl van uw huis past. E2-Energie garandeert vijf jaar garantie op de airco en vijf jaar service zonder kosten bij storingen.

 

De voordelen van een Daikin airco

  • Fluisterstille werking met slechts een geluidsniveau van 19 dB
  • Ruime keuze uit prachtige designs voor de binnenunits
  • Online bediening via een app
  • Pollen en allergeen filter voor een zuiver binnenklimaat

Adviesgesprek thuis

Energiezuinige Airco met energielabel A+++

De Daikin airconditioners hebben een energielabel A+++ waardoor deze zuinig zijn in gebruik. De airco’s van Daikin kunnen niet alleen koelen, maar ook energiezuinig verwarmen. Hierdoor kunt u op uw gasverbruik of stadsverwarming besparen.

Heeft u zonnepanelen?
Dan kunt u goedkoop uw eigen energie opwekken. Het koelen en verwarmen van uw woning met een airco wordt dan heel goedkoop. In een gemiddelde Nederlandse zomer verbruikt een airco om te koelen ongeveer de energie die met één zonnepaneel wordt opgewekt. Met de opgewekte zonnestroom van de zonnepanelen kunt u verwarmen en koelen. Een eerste stap op weg naar gasloos wonen.

Elegant design

Door het elegante design van Daikin is er altijd wel een binnenunit van Daikin die past bij de stijl van uw huis. Alle airconditioners zijn voorzien van een strak design, waarbij de airco zo min mogelijk ruimte in beslag neemt. De Emura en de Stylish zijn daarnaast ook in verschillende kleuren te verkrijgen.

Fluisterstille airco

Door zijn fluisterstille modus zijn de airconditioners van Daikin zeer stil. De airco’s produceren in deze modus slechts 19 dB aan geluid. 19 dB is vergelijkbaar met het geluid van boomblaadjes in de wind of gefluister op 1,5 meter afstand. Op de hoogste stand produceert de airconditioner 39 dB aan geluid. Dit geluid is gelijk aan het geluid in een rustige woonbuurt of vogels bij zonsopkomst.

Op afstand bestuurbaar

De Daikin airco’s zijn door middel van een WLAN verbinding online verbonden. De airco is op afstand te bedienen via een handige app op uw telefoon. Zo komt u altijd thuis in een huis met een aangenaam klimaat. Met de app op uw telefoon krijgt u tevens inzicht in het energieverbruik van de airco en kunt u verschillende schema’s instellen voor koelen en verwarmen.

Schone lucht

Met een Daikin airco geniet u niet alleen van een optimaal klimaat in huis, maar ook van een schone lucht. Alle Daikin airconditioners zijn voorzien van een filter voor pollen en huisstofmijt. De Daikin Stylish en de Perfera zijn uitgerust met de unieke flash streamer techniek. Hierdoor worden niet alleen pollen en huisstofmijt, maar ook bacteriën en virussen uit de lucht gefilterd.

E2-Serviceplan

Bij aanschaf van een airco kunt u optioneel kiezen voor het E2-Serviceplan. Met het E2-Serviceplan heeft u 5 jaar volledige garantie op de airco, de materialen, arbeid en voorrijkosten. U heeft daarmee nooit extra kosten als uw airco toch onverwachts een storing geeft. Mocht het noodzakelijk zijn om koelmiddel bij te vullen dan zal E2-Energie dit zonder kosten uitvoeren. E2-Energie staat voor u klaar om de storing snel, deskundig en zonder kosten op te lossen. Voor het E2-Serviceplan betaalt u eenmalig € 225,- bij aanschaf van de airco. Zo kunt u altijd zorgeloos genieten van een perfect binnenklimaat.

Kosten besparen met een airco

Met een airco kunt u niet alleen koelen, maar ook uw huis verwarmen. Hierdoor kunt u besparen op uw gasrekening. Ongeveer 80% van het totale gasverbruik wordt namelijk gebruikt voor het verwarmen van het huis. Voor een gemiddeld huishouden gaat dit om 1.015 kubieke m3 gas per jaar. Dit gasverbruik kost € 828,- per jaar. Een Daikin airconditioner verbruikt op jaarbasis ongeveer 2.000 kWh om dezelfde hoeveelheid warmte te leveren als de CV-Ketel. De kosten voor elektrisch verwarmen met een airconditioner bedragen daarmee ongeveer € 400,- per jaar. U bespaart € 428,- per jaar!

Om uw woonkamer te koelen verbruikt een airco in een gemiddelde Nederlandse zomer ongeveer 100 kWh, dat is omgerekend € 22,- aan stroom.

Vergelijking van een airco met een koelvriescombinatie
Om een indruk te krijgen van het stroomverbruik van een airco zou u deze ook kunnen vergelijken met verbruik van een koelvriescombinatie.

  • Koelen met een airco: 100 kWh € 22,-
  • Koelvriescombinatie: 160 kWh € 35,-

Een airco verbruikt minder stroom dan uw koelvriescombinatie per jaar.

Offerte Airco aanvragen