Hou uw huis koel

2020 was het warmste jaar ooit met een piek temperatuur van 37,5 graden

Airconditioning

Het ideale klimaat in elke ruimte van het huis, dit realiseert u met een fluisterstille Qlima airconditioning van E2-Energie. Geniet van optimaal comfort en bespaar bovendien op uw energiekosten.

Airco’s kunnen verwarmen

Vroeger kon een airconditioning systeem alleen koelen. Tegenwoordig is dit anders. U kunt koelen en verwarmen met de systemen. Tevens krijgt u een zeer handige applicatie bij uw systeem geleverd zodat u op afstand al de temperatuur kunt regelen.

Airconditioning installeren

E2-Energie levert en installeert de airco. Compleet gemonteerd en in bedrijf gesteld. Wij ontzorgen u volledig en adviseren over de keuze van de airco die past bij uw situatie. U betaald 100% achteraf als de airconditioning in bedrijf is gesteld.
Airconditioning buiten unit

Elegant design

Qlima Airco’s hebben een elegant design. De binnenunit is helder wit en heeft een afmeting van 95x30x21 cm (lengte, hoogte en breedte). De platte vorm van slechts 21 cm neemt de binnenunit een onopvallende positie aan in uw huis.
Qlima airconditioning binnen unit

Fluisterstil

Qlima aico’s zijn fluisterstil. Daarom is de Qlima airco ook heel geschikt om een slaapkamer mee te koelen of te verwarmen. De binnenunit van het aircosysteem produceert ongeveer 21 dB aan geluid.

Energiezuinig

Met een airco kunt u gas besparen! Een airco kan heel efficiënt verwarmen waarmee u kunt besparen op uw gasverbruik of de kosten van stadsverwarming. Met zonnepanelen kunt u goedkoop uw eigen energie opwekken. Koelen en verwarmen van uw woning met een airco wordt dan heel goedkoop! De Qlima airco heeft een COP van 4. Dat wil zeggen dat elke kWh energie die de airco gebruikt 4 kWh warmte oplevert. Met een energielabel van A++ is de Qlima één van de zuinigste airco’s in zijn soort.

Offerte airconditioning

Over E2-Energie

E2-Energie bouwt aan een duurzaam Nederland van uit passie en een intrinsieke drive om CO2 uitstoot te verminderen.

Wij zijn een professionele installateur van zonnepanelen, laadpleinen, airco’s en batterijsystemen voor opslag van energie. We luisteren naar de wensen en eisen van de klant. Maken een ontwerp op maat en bouwen de installatie conform afspraak. We leveren de installatie geïnspecteerd en gecertificeerd op waarbij wij de hoogste kwaliteit nastreven.

Na installatie blijven wij betrokken door het uitvoeren van service en onderhoud. Voor een maximaal rendement monitoren en bewaken wij alle relevante energiestromen waarmee wij de netaansluiting optimaal kunnen benutten.

Comfort airconditioning