Advies nodig?

Onze adviseurs helpen u graag verder.

Duurzame totaaloplossingen voor thuis

E2-Energie helpt klanten om stappen te maken naar CO2 neutraal wonen. Een groot gedeelte hiervan is het zelf opwekken van energie met zonnepanelen. Maar daarnaast ook een besparing op gas en fossiele brandstoffen. Door te verwarmen met airconditioners en door te rijden met een elektrische auto wordt er bespaard worden op fossiele brandstoffen. Heeft u interesse in zonnepanelen, airconditioner of laadpaal? Neem dan voor vragen contact met ons op via het onderstaande formulier.

Adviesaanvraag

Onze adviseurs staan voor u klaar om u verder te helpen. Na uw aanvraag nemen wij contact op om uw adviesvraag te bespreken.

Over E2-Energie

E2-Energie bouwt aan een duurzaam Nederland van uit passie en een intrinsieke drive om CO2 uitstoot te verminderen.

Wij zijn een professionele installateur van zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen en airco’s. We luisteren naar de wensen en eisen van de klant. Maken een ontwerp op maat en bouwen de installatie conform afspraak. We leveren de installatie geïnspecteerd en gecertificeerd op waarbij wij de hoogste kwaliteit nastreven.

Na installatie blijven wij betrokken door het uitvoeren van service en onderhoud. Voor een maximaal rendement monitoren en bewaken wij alle relevante energiestromen waarmee wij de netaansluiting optimaal kunnen benutten.