Goedkoper verwarmen dan met gas

Uw huis goedkoop verwarmen met een airco warmtepomp

Met de stijgende gasprijzen wordt het nog aantrekkelijker om uw huis goedkoop te verwarmen met een airco warmtepomp. De kosten voor gas bedragen op dit moment € 1,- per kubieke meter! Door uw huis (deels) te verwarmen met een airco bespaart u flink op uw gasrekening, tot wel 50% van de totale energiekosten.

 

De voordelen van verwarmen met een airco

Met deze hoge gasprijzen is een gemiddeld huishouden €1.500,- aan stookkosten kwijt per jaar. 80% van het gasverbruik in een huishouden wordt gebruikt om te verwarmen. Aan het verwarmen van uw huis met een airco warmtepomp zitten meerdere voordelen. Een airco verwarmt elektrisch, waardoor u goedkoper uit bent dan verwarmen met gas. Met name warmtepomp airco’s met een hoge efficiëntie, zoals een Daikin airco kunnen uw huis een stuk voordeliger verwarmen. Naast het voordeel voor de portemonnee kunt u door te verwarmen met airco’s een eerste stap zetten richting gasloos wonen.

 

Interesse in verwarmen en koelen met een split airco warmtepomp?

E2-Energie installeert Daikin airco’s. Deze airco’s zijn stil en efficiënt, waardoor u deze goed in kunt zetten om uw huis zowel te verwarmen en te koelen. Wilt u advies over wat u kunt besparen? Vraag dan hier een adviesgesprek aan.