Wat kost een airco

De kosten voor een airco zijn afhankelijk van uw wensen. Wanneer u de airco laat installeren liggen de kosten uiteraard hoger dan wanneer u dit zelf doet, maar u bent hierdoor wel zeker van een goede installatie. Daarnaast maakt het type airco uit in de prijs, een design airco of een airco met meer functies kost vaak meer dan een basismodel airco.  Ook de ruimte die u moet koelen heeft invloed op de prijs. Heeft u een grote ruimte of wilt u meerdere kamers koelen met een airco, dan ligt de prijs hiervoor hoger dan wanneer u slechts één kamer wil voorzien van een airco. Voor het koelen van één kamer kiest u voor één single split airco, maar als u meerdere kamers wilt koelen, dan kunt u het beste gaan voor een multi split airco.

 

Wat kost een single split airco?

Bij E2-Energie heeft u al een single split Daikin airco inclusief montage vanaf € 2134. Bij de airco zit de buitenunit en een standaard installatie inbegrepen. Voor de meeste airco installaties is een standaard installatie geschikt. Met een single split airco kunt u uw woonkamer, slaapkamer of zolder koelen. Wilt u meer dan één kamer koelen? Dan past een multi split airco beter bij uw situatie.

 

Wat kost een multi split airco?

Een multi split airco bestaat uit één buitenunit en meerdere binnenunits. De binnenunits worden op dezelfde buitenunit aangesloten, waardoor u slechts één buitenunit hoeft te plaatsen. Stel u wilt drie kamers verkoelen: de woonkamer en twee slaapkamers. Dan heeft u drie binnenunits nodig en een buitenunit. Bij E2-Energie heeft u drie daikin binnenunits, een multi split buitenunit van Daikin en een standaard installatie vanaf € 4.760,14.

 

Daikin airco’s

Bij E2-Energie bieden wij diverse Daikin airco types aan, waardoor er altijd wel een design is dat bij uw huis past. Met Daikin haalt u een a-merk airco in huis, die energiezuinig en stil uw huis koelt. 

Heeft u interesse in een Daikin airco van E2-Energie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.