Over E2-Energie

E2-Energie ontwikkelt en realiseert duurzame zonne-energiesystemen voor consumenten en bedrijven in Nederland. Met de slogan "De toekomst begint vandaag" wil E2-Energie stappen zetten naar een meer duurzame samenleving. 10 jaar lang werkten de oprichters van E2-Energie bij WeerOnline. Daar zagen ze de geweldige potentie van de zon en wind als energiebron. Met een sterke drive voor een betere wereld willen alle medewerkers van E2-Energie een substantiƫle bijdrage leveren aan de inzet van duurzame energie voor wonen en werken!

De toekomst begint vandaag

Zonder energie kunnen wij niet wonen of werken in Nederland. Onze voorraad aan fossiele brandstoffen raakt leeg. De vraag naar energie stijgt nog steeds in de wereld. Er zijn voor de toekomst nieuwe bronnen van energie nodig. Gelukkig is er goed nieuws. Met zon en wind is er vandaag onbeperkt energie beschikbaar!

We hoeven maar een fractie van alle energie uit zon en wind op te vangen om het totale energieverbruik wereldwijd af te dekken. De transitie naar nieuwe bronnen van energie is begonnen. E2-Energie faciliteert de energietransitie met de nieuwste technieken en concrete oplossingen.

 

Mission statement

E2-Energie wil consumenten en bedrijven in Nederland helpen om onafhankelijk en duurzaam zelf energie op te te wekken.

 

Zonnepanelen

Met zonnepanelen kunnen de meeste bedrijven en consumenten 50% tot 100% van hun behoefte in elektriciteit zelf opwekken. Zonnepanelen hebben een levernsduur van 25 jaar, waardoor tegen een lage kostprijs van ongeveer € 0,07 per kWh stroom kunnen opwekken.

 

De eerste stap: deskundig advies

Wanneer zet u de stap naar onafhankelijke en gratis energie uit de zon? Begin vandaag nog, heel eenvoudig door een adviegesprek aan te vragen. U ontvangt een compleet en advies met de kosten, investeringen en winst van duurzame energie voor us specifieke situatie.Download de E2-Service APP voor Android

 

 

Download de E2-Service APP voor Android