Growatt omvormers

Growatt is één van de grootste producenten van omvormers in de wereld. In Nederland heeft o.a. Vereniging Eigen Huis de Growatt omvormer geselecteerd als standaard omvormer en wordt de Growatt omvormer ook gebruikt in collectieve aankoop van de Zuid- en Noord-Hollandse gemeenten. In Nederland zijn daarna in korte tijd duizenden Growatt omvormers geïnstalleerd.

Growatt is een innovatief bedrijf, met meer dan 100 engineers die dagelijks werken aan productverbeteringen en nieuwe producten. De omvormers van Growatt zijn voorzien van de nieuwste technieken. Alle omvormers van Growatt zijn transformatorloos. Daarom gaan Growatt omvormers langer mee dan traditionele omvormers met een transformator, zijn de omvormers geluidsarm en hebben ze een hoge efficientie. 

 

E2-Energie partner van Growatt

E2-Energie is een officiele distributeur van Growatt omvormers in Nederland. Hiermee kunnen wij de benodigde service zelfstandig invullen en de garanatieverplichting voor Growatt in Nederland uitvoeren. De servicedienst van E2-Energie kan binnen enkele dagen de omvormer repareren of vervangen.

 

De voordelen van Growatt omvormers

Je zou Growatt het best kunnen typeren als een kosteneffectieve omvormer met een hoog rendement. Growatt omvormers hebben een aantal belangrijke voordelen:

  • Hoge efficientie
    Growatt omvormers behoren tot de meest efficiente omvormers in de wereld. 97 tot 98% van alle zonne-energie uit de zonnepanelen kan door de omvormer worden omgezet in stroom die aan het net wordt geleverd. Deze uitstekende werking van de Growatt omvormers wordt ook bevestigd in de onderzoeken van het Duitse onderzoeksinstituut Photon. Hier krijgt Growatt een A+ ranking.
  • Lange levensduur
    Omdat de Growatt omvormers geen transformator bevatten en geen ventilator hebben de Growatt omvormers een lange levensduur. Veel omvormers branden door omdat de mechanische ventilator na een aantal jaren kapot gaat. De Growatt omvormers bevatten geen draaiende onderdelen.
  • Geluidsloos
    Growatt omvormers zijn nagenoeg geluidsloos en daarom geschikt om in huis te hangen.


Garanties

De standaard fabrieksgarantie op Growatt omvormers bedraagt 10 jaar voor 1-fase omvormers en 5 jaar voor 3-fase omvormer. De garantie op de 3-fase omvormer is uitbreidbaar tot 10 jaar.

 Download de E2-Service APP voor Android

 

 

Download de E2-Service APP voor Android